Προκήρυξη εκλογών Δ.Σ & εποπτικού συμβουλίου.

Προκήρυξη εκλογών Δ.Σ & εποπτικού συμβουλίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε  στης 4/10/2020 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου  και Εποπτικού Συμβουλίου στης 18/10/2020 ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00π.μ ,σύμφωνα όμως με το καταστατικό μας καθώς της περισσότερες φορές  δεν υπάρχει απαρτία η επαναληπτικές και οριστικές εκλογές θα γίνουν στις  25/10/2020  ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Τύλισο.

 Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνεταιρισμού  να παραβρεθούν για την διαδικασία της ψηφοφορίας έχοντας μαζί τους απαραίτητα την αστυνομική τους ταυτότητα.

Καταλυτική ημερομηνία δήλωσης  υποψηφιότητας  είναι 23/10/2020 ημέρα Παρασκευή  και ώρα  16:00 μ.μ. στα  γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυλίσου.

Επίσης σας γνωστοποιούμε την ομόφωνη απόφαση της  Γενική Συνέλευσης για την   εκκαθάριση του Μητρώου μελών του Συνεταιρισμού σε όσα μέλη είναι ανενεργά χωρίς καμία συμμετοχή ή δραστηριότητα στον συνεταιρισμό πάνω από 5 έτη , θα διαγράφουν αυτομάτως χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση σύμφωνα με τον κανονισμό του καταστατικού.

Σημείωση .

Η χρήση  μάσκας  είναι υποχρεωτική για την παραπάνω διαδικασία για όλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΤΟ Δ.Σ.  ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΛΙΣΟΥ

Συνεταιρισμός